Fredag

Är hemma hos Jocke nu tillsammans med Hanna och Rasmus. Sitter just nu med Hanna och kollar på Totally spice på disney channel.
Sitter och snackar lite skit.
Snart är det julafton och sen är det kryssning, så jävla kul längtar som fan! Nackdelen är den att jag skulle köpa biljetter idag och alla va slut!!! Fan asså, kommer sitta inne och kolla varje dag ifall någon avbokar för jag ska med på den där kryssningen och där med basta!

Nej nu ska jag kila ha de så bra!


Glada killen! :D <3


ute igår

halloj halloj. igår var jag på olerys med några vänner :D en kompis till mig fyllde 20. mycket trevligt måste jag säga! just nu håller vi på att flytta över vårat akvarium så det är idag hemma hos oss :D ska bli kul. benjamin älskar alla färglada fiskar. Benjamin somnade precis, han har varit glad exakt hela dagen, inte gnällt de minsta. hur skönt som helst :) nu måste jag hjälpa till med fiskarna :D pusselipuss!

fixa

hej hopp idag har jimmy varit ledig så vi fått tid att fixa lite i lägenheten, så nu börjar de likna något, är på skit dåligt humör så ingen superlust att skriva. hörs sen. puss

vakna

Inatt har varit både en jobbig men ändå en bra natt, benjamin sov först från 11 till halv 5 vilket va jätte bra men sen va han vaken ganska länge där för han hade ont i magen, de va jobbigt men sen sov han till typ kvart i 10 på morgonen, jätte skönt :) idag ska vi till mamma gruppen som vi inte träffat på jätte länge eftersom benjamin varit sjuk :( men det ska bli SUPERKUL!  nu ska jag fösöka äta lite frukost så jag orkar :) puss hej !

RSS 2.0