Ny mobil och nytt nummer :) OCH INTERNET :D

Nu mina älskade vänner kan jag börja blogga som förut igen! jag har ny mobil och fixat internet till datan :D har inte skaffat mig vilken lur som helst utan en iphone så jag kan blogga överallt ifrån :D bra va ?!

fiskisar !

haha den ena kommer vara värre en den andra, den nya barnvakten funkade lika bra på Jimmy :P försöka prata med honom är som att prata med en vägg.

Några bilder :)

jimmy hämtar ut pengar med stil.. eller? inga skor och klippta jobbarbyxor och en dammig tröja :P
våra ny inflyttade  små vänner.. eller så små är dom inte :P
brände mig, aj aj :'/
Min helt underbara pappa <3
Och min helt fantastiska mamma <3
och min alldeles egna Armani <3

Knasiga Gudmor

kan bara tänka mig hur den där ungen kommer bli med Hanna friberg som gudmor haha ! <3

några bilder på radhuset

tagit några få bilder på radhuset :) bara på nedervåningen på köket och vardagsrummet.

tiden går fort

hittade en bild jag tog på magen förut, kändes ändå som att det va igår jag tog den men det har hänt mycket under dom här månaderna :)

Vecka 30 + 2

vecka 30+2 idag och börjar faktiskt må lite sämre än vanligt, börjat få ont i ryggen och fått tillbaka illamåendet :S lite tråkigt faktiskt, men nu har jag fått järntabletter som hjälper mig att vara vaken, va ju som skalman med sin mat och sov klocka, så fort klockan ringde va de bara äta eller sova på plats :P men det är över nu, nu är jag en pigg "liten" rackare. På tal om en pigg liten rackare så har min lilla bebis knappt sovit på snart 2 veckor, frågade barnmorskan vad de berodde på och de kunde hon inte svara på men hon tyckte det va ett gott tecken på ett friskt och piggt barn även fast det är jobbigt för han håller ju mig vaken på nätterna. Igår va jag och Jimmy och köpte fiskar som jag ville ha till vårat nyinköpta akvarium på hela 2 METER :O men jag älskade fiskarna jag fick så det gör inte så mycket och så har vi en perfekt barnvakt sen när bebisen kommer, bara sätta honom ramför så underhåller fiskarna honom :D smart va ?  Jag hade velat hunnit till babyland och ikea men det hann vi inte :/ en bild på akvariet kommer snart!

Hemma hos brorsan, igen..

beställt internet nu som jag väntar ivrigt på! skulle kommit igår men hoppas det kommer idag, så är hemma hos brorsan nu för det är hit jag har skickat de.. jag vet att det är skit tråkigt att jag inte kunnat skriva men det är bara så läget är just nu, jag har fullt upp med flytt och att försöka må så bra som möjligt nu under slutet av graviditeten och så har jag ju faktiskt inget internet dit jag flyttat så ni får bara gilla läget. det är snart fler uppdateringar påväg men för fler blogg inlägg behövs internet, inte sant? så ta det bara lugnt så ska ni se att det kommer! älskar er alla med allt tålamod !<3

Leksak

Måste bara visa bild på min nya leksak :) Nintendo DSi Pink edition <3

otrohet.

Jag har varit mindre och oseriös när det gäller förhållande och kärlek, det är en sak när man har ett förhållande när man är 14 och ett när man är 18, stor skillnad!  Jag vill bara att ni ska veta att jag Aldrig har varit otrogen mot Jimmy, ALDRIG !

Vecka 29 + 2

Vecka 29+2 och ska till barnmorskan om en timme, lite nervös för det är en annan idag och nästa gång för min barnmorska är på semester :( men det ska nog gå bra, Hanna följer ju med så :) magen växer och växer och lilla busen har inte sovit på snart en vecka :S det betyder alltså att jag sovit jätte lite i en vecka eftersom han väcker mig heeeeeela tiden :S hade förvärkar igår igen, jag vet att han kan komma tidigt men inte såhär tidigt :( han får ta och se till att han stannar iaf 6 veckor till :)

Svar på tal !

Fått några frågor jag tänkte ni skulle få svar på !
1. Hur reagerade dina föräldrar när du berättade att du var gravid?
svar:  Alla föräldrar är mer förstående än ni tror, jag trodde mina skulle tvivla på mig men nu i efterhand förstår jag inte ens hur jag kunde tro det, mina föräldrar vart jätte glada och de ser mycket fram emot att bli morföräldrar.
2. Hur sa du det till dom?
svar:  Jag visste inte hur jag ville berätta det för dom eftersom att man aldrig kunde veta reaktionen, som ni säkert vet precis som jag så kan föräldrar slänga ur sig saker i chock som dom inte menar så jag skickade faktiskt ett sms där jag berättade som det va så jag slipper höra deras allra första chock reaktioner, bättre att dom får tänka igenom det och ringa när dom verkligen vet sin sanna reaktion, för man är ganska rädd för att höra saker man inte vill, man undviker de flesta människor som man anar ska klaga eller liknande, mest i början men jag skulle inte vilja höra saker nu heller.
3. Blev du ledsen när du fick reda på att du var gravid?
svar:  Absolut inte, de är klart det vart blandade känslor i den stunden testet visade positivt men jag har aldrig blivit ledsen.
4. Hur reagerade din kille?
svar: Han vart minst lika glad som jag men såklart vart det blandade känslor den stunden vi fick positivt, men han vart glad och han längtar lika mycket efter barnet som jag gör.
5. Är det sant att Rasmus är pappan?
svar:   Hehe mina älskade vänner, det är absolut inte sant, klart att jag aldrig skulle neka till att göra faderskapstest om de skulle kännas tryggt på något sätt men både jag och Jimmy OCH Rasmus är 1000% säkra på att Jimmy är pappa till Benjamin. så ni behöver absolut inte oroa er :)
Ni som kommenterar utan namn kan sluta kommentera eller börja stå för det ni säger, annars ser jag till att bloggen blir privat.

Inhandlat :)

va i skäris och på bäbyland ii kungenskurva häromdagen med Hannipanni, köpte bland annat ett nintendo DS :D och sen några bodysar, ett par mjukisar och en filt som jag inte har bild på tyvärr men de kommer :) sen köpte jag såklart två saker från teddykompaniet. ( diinglisar )
köpte lejon tofflorna:)
och tuggis elefanten :)
jag tror helt seriöst benjamin nu har ett av varje djur i någonting av diinglisar :) lyllo han :D!

ÄNTLIGEN !

ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN har jag fått mitt skadestånd, EFTER TVÅ ÅR ! känner mig så värd dom! ska försöka spara så mycket som möjligt men har handlat lite redan :)
Skäms inte över att säga det, pengar gör en lyckligare !

Huddinge visit

Pojkvännen har fortfarande inte fixat internet som lovat :P nu är jag hemma hos brorsan igen för det är så nära barnmorskan så jag passar på att göra några inlägg nu<3

snabbis hemma hos brorsan

hej mina älsklingar, nu har jag äntligen fått chansen att gå in och skriva ett inlägg för är hemma hos brorsan. jävla skit det suger att inte ha internet hemma. jag ska verkligen försöka få jimmy att fixa det snart. har inte så mycket kul att berätta just nu men om jag kommer på nått gör jag ett till inlägg innan jag åker hem.

inget internet i radhuset

MYCKET LEDSEN att jag inte hunnit blogga så mycket, vi har nämligen inte hunnit fixa internet än, det finns ett trådlöst i närheten som funkar väldigt sällan, exempelvis nu :) vi ska försöka fixa det i veckan så då kommer jag blogga mycket mera ! puss på er <3

Snabbis

Just nu är jag hemma en snabbis för att packa det sista innan Jimmy kommer, jag och pappa har redan kört grejer till radhuset men mycket återstår. Vi va också på Ikea och köpte nya sängkläder. Kommer passa perfekt till den turkos/blåa fondväggen :)

Det är verkligen på riktigt

Det är verkligen på riktigt nu, nu har vi nycklarna till huset och alla är förberedda inför morgondagens stora flytt. herregud det pirrar något fruktansvärt i magen. Kan tänka mig att det kan ta ett tag att vänja mig vid att bo ensam med min pojkvän som numera kallas sambo :P eller? nej men ensamma är vi inte länge till, snart har vi en liten Benjamin också som ska ta upp all våran tid :) gud nu är jag så trött men jag komemr inte kunna somna för jag känner mig helt uppspelt. men nu ska vi försöka få hannah att sova, puss på er alla <3

Kanske blir dåligt med inlägg imorgon för jag kommer ju ha fullt upp :) men det har ni väl överseénde med :) <3

dåligt väder..

Idag hade jag tänkt mig att orka mig iväg på grillning med min kära klass, eftersom det blir sista grillningen med dom, eller med andra ord sista dagen :/ känns lite konstigt men men... men vad är det med vädret? det som har varit så fint så länge nu :S ? nej nu ska jag nog ta och vila mig lite innan jag ska till barnmorskan halv 11 och då vill jag vakna upp med bra väder !

mycket men spännande

Imorgon får vi nycklarna, känns helt ofattbart. Tänk att just jag ska få flytta in i ett så fint radhus med min underbara pojkvän som jag väntar vårat kärleksbarn med :) imorgon ska jag till barnmorskan sen blir det hem och packa ihop lite saker sen ska jag och min älskling åka och hämta hans kompisar på arlanda sen ska vi åka och hämta nycklarna till huset sen på tisdag smäller det, såhar jag bokat upp pappa med bilen och Jimmy har fixat ett släp, och förhoppningsvis kommer vi sova där under natten till onsdag :D  jag längtar så mycket tills vi har fått de så fint och min lilla bebis kommer :D <3



lillen

varit lite lite inlägg om våran bebis nu så här kommer ett litet om det lilla nya :)han har växt jätte mycket och nu väger han ca 800g, vi har bestämt oss för att han kommer att heta Benjamin :) Karl Benjamin Conrad Borell <3
han sparkar hela hela tiden, så mammainte får sova en blund men det är väl bara att vänja sig kan jag gissa :)  jag längtar efter honom så mycket men det är lika bra att han stannar ett tag till nu eftersomde kommer bli fullt upp med flytten och allting :)

rekord !

Ville bara medela att vi slagit rekord i besökare på bloggen idag :D SUPERKUL TACK ALLA<3


Äntligen flyttar vi !

Nu är allt klart och vi får nycklarna på måndag! jag är så nervöööös! så nu tänkte jag lägga upp bilder på hur de ser ut, fast möblerna som står är inte våra :)

 

 


rosa men vad gör de?

Här är i allafall speldosan jag köpte, det är den rosa som sitter:) söt va?


två magar i stockholm city

Idag åkte jag och min gravida vän terese till stan för att käka lunch och shoppa lite grann, mycket mycket trevligt! fint väder, god lunch och en väldigt lång promenad måste jag säga :P efter en lång prommis hittade vi äntligen babyland där vi hittade alla diinglisar :D vi köpte en varsin napphållare och så köpte jag en speldosa, rosa men såå söt ! tack för en fantaskisk dag! det måste göras om :)<3


jag köpte giraffen och terese köpte kossan men den har jag inte på bild, den va också så himla söt !


Kan inte sova..

Jag har max sovit fyra timmar inatt.. vad är det för fel? först kan man inte sova så då blir de spel och massa OC. sen lyckas man somna tillslut efter att man inte kunnat lägga sig på något skönt sätt, då ska man såklart bli kissnödig... så går man upp sen blir det kolla mer OC sen somnar man och sen vaknar man för man ska kissa eller inte kan ligga skönt och då är natten förstörd.. så får man ligga vaken ända tills man ska väcka älsklingen. jag vill bara kunna sova :'/ skulle vara så otroligt skönt ! Har hört från massa att det är kroppen som ställer in sig efter att bli mamma och kunna vara vaken med bebisen men han har ju inte kommit än så lite till kan jag väl få sova? eller?

Flytt?

Jag och min älskling var och kollade på en lägenhet igår, eller jag vet inte vad man ska kalla det, var som ett parhus, helt nybyggda och fräscha :D flyttar vi dit blir det redan nästa vecka, åh jag kommer trivas så bra där kände jag när vi var där igår, jätte fin lägenhet som är helt ny med ett trevligt område med mycket barn men ändå lugnt och nära kommunalt. hoppas hoppas hoppas! vill inte lägga ut några bilder fören allt är klart men så fort jag vet hur det blir kommer bilderna läggas upp :) Håll tummarna!

Namn

Nu har vi två namn som vi väljer mellan, det är antingen Benjamin eller Hugo, vad tycker ni? de flesta kallar honom redan Benjamin eller Benji men Hugo är ju så gulligt!

Sötnosen!

hittade en bild på min förra mobil på lillkillen när han bara är 9 veckor gammal :) han ser lite festlig ut men söt tycker jag! <3<3  tänk att han har varit såhär liten, nu växer han så det knakar  <3

kärlek under graviditet

Kan ju inte annat än att gå efter mina egna erfarenheter om hur kärleken ser ut under en graviditet och jag tänker aldrig skriva ut hur jag och min pojkvän har vårat förhållande men jag kan säga att det är väldigt svårt och komplicerat att hålla koll både på sig själv, graviditeten och fortfarande ha ork till ett förhållande där det krävs så mycket tålamod av båda, det är ofta man känner att man inte orkar mer men vi skulle aldrig lämna varandra. mycket tjaffs fram och tillbaka, småsaker blir stora och man själv bara gråter och gråter för man är så trött. graviditeten påverkar pappan otroligt mycket, de måste anpassa sig och de förstår inte riktigt våra reaktioner eftersom man inte är riktigt sig själv under en graviditet, man kan faktiskt förvåna sig själv ibland hur man reagerar över saker. det är ofta jag själv tycker att det är väldigt svårt att förstå mig på det här med att vara gravid, som sagt så är det mysigt men väldigt komplicerat och jobbigt. Jag älskar min pojkvän mer än någonting annat och skulle aldrig klara det här utan honom !

tack mamma :)

Lillkillen fick ett par as tuffa shepherd tofflor som ni ser på bilden :) jätte enkla att öppna upp och lätta att trä på den lilla fossingen :) jätte glad för dom, tack mammi! <3

Grattis lillebror <3

Måste ju berätta att min lillebror fyllde 12 år förra torsdagen! Grattis älskade lillebror ! <3
Han fick  fina blommor, många gratulationer från alla och många pussar från storasyster! <3

Magis !

nu har jag de nya bilderna på magisen! spännande va :D?
tycker ni inte att den är väldigt stor :P? jag tycker den är jätte stor! gick in i vecka 26 i måndags så det betyder att jag nu är vecka 26 + 3.

SKIT

nu är de glapp i utaget i kameran, jävla skit alltid ska de vara nått, ska se om jag lyckas annars lovar jag att fixa de imorgon ! LOVAR

duktig flicka!

städade precis hela rummet, det sög eftersom jag fick så sjukt ont i ryggen för jag va ju såklart tvungen att ta upp ALLT från golvet -.- men är nöjd för nu är det rent och finns ju inget bättre än att gå och lägga sig i en ny bäddad säng :) snart hoppas jag Hanna ringer så vi kan ses en stund, sen blir det att krypa ner i sängen brevid min älskling och sova :) men nu först tänkte jag lägga in lite nya bilder på magen.

RSS 2.0