söndag

Hej hallå! inatt har jag fått sova ganska mycket för Jimmy har varit här och hjälpt mig med lillis. Benjamin har precis somnat efter att ha fått sin "frukost", snart går läkarna första ronden för dagen, då får vi se vad de säger om hans tillstånd. Det ser nästan ut som att han mår sämre nu än förut men det hoppas jag verkligen inte att han är, han klarar ju av att behålla maten bättre nu så han borde snart bli piggare. för er som inte vet så kan kikhosta hålla i sig 6 veckor och ända upp till flera månader :/ det kommer bli en tuff start för oss :( men nu kämpar vi på, vi får så mycket stöd av nära och kära och vi bara vet att dethär är något vi MÅSTE klara av!

jobbig natt...

igår fick vi åka till sjukhuset igen efter att vi fått åka hem, så nu är vi här igen. benjamin får mat i sond igen och får hjälp med andningen och så. det har varit en lång nnatt, benjamin har hostat jätte mycket, som ni kanske vet så fick vi svar på proverna att han har kikhosta vilket är väldigt ovanligt för dom som är så små som benjamin är. men nu måste jag gosa lite med plutten som är ynklig och ledsen, han vill bara ligga i famnen. puss på er!

inte igen..

igår fick jag ju åka hem från sjukhuset men fick åka tillbaka igen imorse för att lillis inte fått i sig tillräckligt med mat :/ nu har det konstaterats att han har kikhosta, vilket är ytterst ovanligt när man är så liten som han är, och det är ju typiskt att man får vaccin vid 3 månader och benjamin är ju nu 2 så det hade ju varit bra om han hade kunnat vänta lite med att bli sjuk, men så funkar det ju inte riktigt de vet ju till och med jag. det blir lite tunt med inlägg men de kanske ni förstår varför :(

den goda nyheten!

juste jag måste ju berätta den goda nyheten/överraskningen.. det är i alla fall att jag och jimmy köpt en jätte fin lägenhet i Huddinge c :) jag är helt säker på att vi kommer trivas super allihopa ! <3<3 så nu kommer jag bo närmare alla och närmare dagiset, de må jag lova det är bara 20 meter till dagiset :P jag bor jätte nära terese och isolde också :)! <3<3

blogginlägg från sjukhuset

Hej alla oroliga, Hannah här! mamma kom precis med datan så nu kan jag slänga in ett inlägg här från sjukhuset medans Benjamin sover en snabbis. vi har det inte lätt just nu, benjamin får mat i en slang i näsan och får hjälp med andningen med en syrgasmask, han har ett virus som heter RS-virus, det kan vara livshotande.. de säger att de inte kan försäkra mig om något men de tycker att han ser mycket bättre ut så kan han äta ur sin nappflaska idag kanske vi får åka hem på permission. jag har gråtit i floder och har varken sovit eller ätit speciellt mycket.. mina älskade vänner, håll tummarna för att min lilla ängel blir frisk.


Du är det vackraste och de käraste jag har, du måste bli frisk<3

Sjukhus

Va och besökte Hannah och Benjamin (och jimmy förstås) på sjukhuset i några timmar. Usc stackarn vad han är sjuk då den lilla vanten! Bara gråter och hostar och mat får han inte så mycket då han kräks upp det mesta som han får i sig, han kräktes ner jimmy så att han blev tvungen att åka hem och byta kläder.
Jag fick ta Benjamin i någon timme då jimmy va hemma och så Hannah fick vila. Sköterskan visade ett jätte bra sätt att hålla bebisar på när dom har ont i magen (hjälper inte på alla men på många) och det tyckte Benjamin var jätte skönt, då gnällde han inte ett dugg och somnade gjorde han ganska fort det med.
Lite läskigt att bära omkring på honom när han har en slang igenom näsan (där han får igenom mat, framför allt på natten), man är lite rädd att man ska råka dra ur slangen, men det gick bara bra.

Nu får han dropp med mat hela natten så förhoppningsvis så sover han hela natten ut, om han inte skulle vakna av hostan. Då får Hannah och Jimmy sova också så det skulle vara skönt.

Nu ska jag kolla på en film. Skriver imorgon om Hannah inte kommer hem då!

Natti Natti

Sötisen <3


Gäst inlägg

Hola amigos!
Nu är det så att Hannah och lilla söta Benji är på sjukhuset! Som Hannah skrivit innan så är ju lillen sjuk så dom håller på med mediciner osv. Nu blev de iaf tvugna att åka till sjukhuset eftersom Benjamin knappt varken kan äta eller andas själv. Så nu på sjukhuset får han syrgas förtillfället. Jag hoppas det blir bättre och att dom kan få åka hem snart!
Benjamin måste bli bra också annars kanske inte jag kan passa honom på höstlovet som är nu nästa vecka och det vore ju väldigt synd faktiskt, men huvudsaken är ju att dom mår bra, eller iallafall lilla B för om Hannah blir sjuk så vet jag ialllafall att hon klarar sig med bravur även om det är tufft.

ps. Frågade nyss hur det gick, tydligen inge bra heller :( Om dom måste stanna eller nått så uppdaterar jag senare. Ds.

kram /Hanna

 


kvällens slut

nu är klockan halv elva och jag är supertrött så ska nog ta och gå och lägga mig nu, men först tänkte jag berätta att jag inte köpte någon jacka idag utan får göra det en annan dag, de blev en snabbis till Haninge istället för att hämta ut medicin till lillis och så fick han en sov dress också :) stackars lilla sjuklingen bara hostar och hostar och skrämmer livet ur sin mamma :( det är verkligen inte kul när ens lilla lilla barn hostar så att man inte tror han får luft. föresten är ni nyfikna på min överraskning? det gynnar egentligen bara mig men man kan säga att det är som en god nyhet eller så :) jag är så sugen på att få berätta för er imorgon! pratade med bvc också och hon sa att jag va tvungen att åka till henne imorgon för att kolla så benjamin är okej eller om de finns mer vi kan göra för han ska bli friskare snabbare. hoppas.. nepp nu ska jag sluta babbla och gå och sova men innan jag säger godnatt så ska jag bara tillägga att jag och Benji saknar Terese och Isolde jäääääättte mycket! godnatt och sov så sött så hörs vi imorgon, pussssss!

om jackan

fick en fråga om vad jackan kostar och den kostar 5000kr. :)

jaaaacka, kallt !

Såhär ser min jacka ut som jag ska köpa :) hade en lite längre jacka förra året så i år kände jag att det va dags för en kort modell :)


men på den här bilden va pälsen så ful :s den är inte så ful i verkligheten :)

tisdag .. ingen koll

Godmorgon, sitter här och ser att Bvc ringt mig och kom just på mig själv att jag skulle ju dit idag -.- fan.. :P nej vi får helt enkelt bestämma en ny tid :) på torsdag ska jag i alla fall till barnmorskan på mödravården för att kolla hur allting är nu efter förlossning och graviditet och allt, och såklart är hon väl säkert sugen på att träffa min lilla knodd :) mamma och pappa håller ju på att bygga ett hus som ska bli som ett slags gästhus, kan inte kalla de stuga för huset känns för stort för de :P stuga är något litet :)så jag och mamma målar lite plankor till de.  igår gjorde jag och Hanna (gudmor) gips avjutningar men bara av hans händer för de va de ända vi hann med :) så fötterna får bli en annan dag :) har en liten överraskning som jag tänkte avslöja imorgon :) de är något helt fantastiskt enligt mig :D nu ska jag äta frukost med mamma, pappa och Benjamin såklart, sen ska jag och mamma åka och hämta mer medicin till lillis  och köpa min efterlängtade jacka, vi höres senare! puss och kram!

lillis är glad :D

även fast lillis är sjuk så kommer de några leenden då och då :) <3

måndag?

hej alla gulliga läsare och onödiga kommenterare!  gav precis liten medicin för han är sjuk.. en av anledningarna till att jag inte bloggat. finns så många skäl till att jag inte orkat och för er som inte förstår, get the fuck out of here! jag bloggar inte för att få så många läsare som möjligt.. visst är det kul med många läsare men för att bevisa för er att de inte spelar någon roll kanske jag ska sätta lås på den så bara dom som verklige vill läsa kan få göra de! nu tänker jag inte ägna dagen åt att irritera mig på dumma läsare utan tänker skriva till dom älskade som läser denna blogg och stöttar mig. idag ska jag hjälpa mamma att rensa lite bland gamla saker, ska bli ganska kul eftersom att vissa av sakerna har jag inte sett sen jag va liten :) igår satt vi på sjukhuset hela kvällen för att benjamin knappt fick luft :( jätte läskigt så nu får han medicin och börjar må lite bättre, just nu ligger han och sover så sött brevid sin mormor. jag har också varit jätte sjuk väldigt länge nu.. mycket för jag inte har sovit så mycket skulle jag tro. i veckan ska jag åka och köpa min nya jacka, en goose vart de nu i vinter, känns som de redan behövs faktiskt.. nu ska jag göra mig en kopp te. återkommer senare! pussss

dop

min vän terese http://sthlmsmammanterese.blogg.se påminde mig genom sin blogg att det snart är dags för dop, herregud måste ringa presten, nu gråter plutt för fullt
. puss

höst promenad

precis kommit hem från en mysig höstpromenad vid sjön. Benjamin har legat i sin vagn och njutit av solen och alla höstfärger :) det bästa med hösten måste ändå vara alla dessa färger! nu måste den lilla kotten här få mat för nu talar han om för mig att han är hungrig :) puss puss <3

frågor och svar :)

1. Går det bra när su är sjuk och så, med tanke på att han är så liten och har inte så starkt imunförsvar. Blir han inte lätt sjuk då?
svar: jo han har faktiskt också blivit sjuk :/ men det känns som hur mycket jag än försöker så tror jag ha blivit smittad ändå, jag spenderar liksom hela dagarna med honom :S men han är bara lite roslig, dom tål mer än vad man tror men det är såklart jobbigt för honom att vara sjuk.
2. Vart bor du nu? Varför ska ni flytta till en lägenhet, hade inte ni köpt hus nyss?
svar. allt det här med vårat boende är inget jag just nu kan säga någonting om, jag kan berätta senare.

löördag

hallå hallå det är lördagsmorgon och liten har precis väckt mig -.-  han ligger här brevid och bara tittar på när jag sitter här och skriver. som jag vet många förstår så har bloggen inte varit en första prioritering utan det har varit massa annat, tex att både jag och liten varit sjuka och vi har fått börja ge liten moderskmjölksersättning istället för att jag ammar :( aja har ni några frågor om tiden jag varit borta eller om något helt annat så är det bara att fråga på :) <3

söndag.. ångest

söndag idag och tro det eller ej men jag börjar känna mig febrig igen.. vill verkligen inte bli sjuk igen.. ÅNGEST, det är så jobbigt att vara sjuk och inte få tillräckligt med sömn och så är man bara irriterad på allt. nej nu känns det som att det är lite dålig stämning här i bloggen så får väl göra den lite gladare genom att berätta att benji mår super :) nu ska det kolals på tv puss puss

stora killen

måste ju berätta att jag va på bvc för några dagar sedan :) nu väger han hela 4205 gram ! och är 54 cm lång ! tänk vad min lilla kille växer fort och mycket ! kommer bli en stor stark grabb tror jag :D ! <3

ni är för söta !

nu har jag fått några svar på mitt förra inlägg och ingen av dom ville att jag skulle lägga ner den, kul att höra tycker jag :) då får jag försöka ta mig i kragen och anstränga mig lite extra då :) idag är det i alla fall lördag och jag sitter brevid mina grabbar som ligger och snarkar i sängen (a) igår var jag ute med några tjej kompisar, mycket mycket trevligt! idag ska nog våran lilla familj bara vara med varandra och mysa och ta det lugnt :) kanske slänger in ett inlägg senare puss puss !

tajming

Såg nyss att hannah la in ett inlägg precis innan ;)

Och svar: NEEEEJ det ska du icke lilla amiga :P

Skit i folk som kommenterar dom vet bara inte bättre

Bajs i murra <3 :D

Gästinlägg

Hallojsan!
Eftersom Hannah inte slängt in ett inlägg nu på några dar så tyckte jag det va dags att skriva ett bara för att fylla ut lite, hihi. (kanske inte är rätt person att säga någon eftersom min blogg typ aldrig uppdateras.. he-he)
Men iallafall, ikväll ska vi (jag och Hannah) träffas alla tjejer typ och umgås lite och sen är det planerad utgång. Lite jobbigt för Hannah att lämna lillen men Jimmy är ju far så han kan ta hand om honom också faktiskt :) Hannah tar hand om honom själv på dagarna i veckan och då kan jimmy ta honom någon gång själv på helgen, det tror jag både han och Benjamin gillar!

Nej nu ska jag snart iväg och träna tillsammans med mamma och sen är det dags att göra iordning sig till ikväll.
Först ska jag ringa Hannih =)

Ciao..
/


ja eller nej?

funderar på att lägga ner bloggen, har ingen ork och allt mer tråkiga kommentarer kommer! så nu är det ni som avgör, ska den läggas ner eller inte?


haha

för den som undrade så var hanna oseriös när hon skrev den där kommentaren om att de va hon som hade sagt att jag va tråkig :P antagligen bara för att påpeka att den som kommenterade på riktigt är så patetisk :P  PUSSENHEJ

onödig kommentar..

en anonym kommenterade att jag va tråkig som stängde in mig i sovrummet när min älskling fyller år, jo visst är jag tråkig men huset va ju fullt av hans vänner och jag vet att han respekterar att jag är trött och han kan ju faktiskt ha kul utan mig... (förvånade över att de va anonymt?, det är inte jag) haha skön kommentar därimot från terese! bra sagt ! :D

hemma bäst

nu ska jag åka hem till mina föräldrar där min lilla Benji är och myser med armani och mamma och pappa och sin moster. jag har verkligen saknat min bebis så otroligt mycket, det gör nästan ont i hjärtat så mycket saknar jag honom nu. jag vill bara vara där nu så jag kan få lyfta upp min kotte och krama så mycket på honom, massor av pussar ska han få också ! <3

Söndag

godmorgon! ligger och tittar på filmen som jag inte hann se klart igår, precis hämtat vatten till min käraste som inte mår speciellt bra tror jag :P jag längtar så mycket efter Benjamin så jag tror jag spricker :( ska nog åka till mina föräldrar och sova där idag, vi får se :) imorgon ska jag till bvc klockan 1 så då får vi veta hur mycket han väger och hur lång han är :) spännande spännande ! <3

kvällens slut

vaknade nyss av att folk började gå härifrån.. så nu får jag äntligen min älskling för mig själv, ska kolla på en film som heter "så olika" nu, men vi får väl se hur långt av filmen jag klarar av att se innan jag somnar igen. ska i alla fall bli mysigt att bli omhållen av min kärlek <3 godnatt.

<3

Det absolut finaste jag har <3 obeskrivligt med kärlek <3



grattis älskling <3

idag fyller min älskling hela 22 år, grattis älskling ! <3 just nu är det stor firande här hemma med massor av fulla människor medans jag ligger här i sängen nykter och nöjd och myser :) lilla Benjamin är hos sin mormor och morfar och har det så bra men jag saknar honom så mycket men samtidigt ska det bli skönt att få sova en hel natt och sova ut ordentligt, tror jag kan bli en roligare mamma då den här veckan så jag orkar mera promenader och annat :) nej nu ska jag titta på en film puss puss

RSS 2.0