Bajjamajja

Då Hannah är så sjukt dålig på att uppdatera så kan jag skriva lite för er som undrar att Benji mår mycket bättre, sonden är borta och han äter tydligen hela flaskan nu (asså så mycket som han ska ha). + att han inte är ledsen och gråter alls lika mycket längre som förut!

Japp det va typ det :P Vet att babyboy ska sova hos sin mormor och morfar inatt också, och efter det att Hannah har lämnat honom hemma hos dom så ska hon umgås med oss, yeey (okej va med henne nyss också men ännu mer) ;)

Aja ha det bra!


Kommentarer
Postat av: Anonym

synd att du verkligen aldrig upppdaterar bloggen men jaja.. e sjukt förvånad över att du och jimmy fortfarande e tillsammans med tanke på vissa saker.. men sjukt starkt av dej att förlåta måste jag säga:)

hoppas på fler inlägg :)

2010-11-21 @ 14:53:09
Postat av: hannah

vad är det jag förlåtit jimmy för?

2010-11-22 @ 11:50:06
URL: http://hannahlinneaborell.blogg.se/
Postat av: Grattis, Grattis

Hannah, vill bara säga en sak till dig..



Grattis, är så sjukt inponerad av hur du orkat gå igenom det du gjort! Din lilla kille har vart sjuk så att han fått lega på sjukhus, och visst har det vart jobbigt men du har ändå stått ut, och det är riktigt starkt av dig. Har man bara viljan och styrkan så klarar man allt. Och det har du nu bevisat! Så ett STORT grattis till dig och alla som hjälpt dig igenom detta ! :D <33

2010-11-23 @ 19:58:10
Postat av: Anonym

nu får du afktiskt börja blogga lite om du har tänkt ha denna blogg kvar och läsarna

2010-11-29 @ 21:23:10
Postat av: Terese

men Hannah kanske inte hade tänkt att faktiskt ha kvar bloggen för att få läsare, utan för att Benjmin ska kunna läsa senare i livet.

Vill ni läsa bloggar finns det ju faktis massor....

2010-11-30 @ 06:59:03
URL: http://sthlmsmammanterese.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0